Airco service zomer & winter

Airconditioning in de auto is belangrijk. In de zomermaanden is het lekker verkoelend en is de wintermaanden of bij regenachtige dagen helpt het de ramen condens vrij te houden zodat je altijd een goed zicht naar buiten hebt. We beschikken over de nieuwste apparatuur en kunnen alle airco systemen onderhouden en repareren.

Airco onderhoud service

Veel automobilisten gaan ervan uit dat onderhoud niet nodig is. Toch heeft elk aircosysteem op tijd onderhoud nodig. De belangrijkste reden is dat geen enkel aircosysteem 100 procent dicht is, en het koudemiddel, dat een gas is, heel langzaam uit het systeem ontsnapt. En hoe minder koudemiddel er aanwezig is, des te minder kan de airco koelen.

Bij een airco service controleren wij de werking van de airco. En controleren wij of er geen lekkages aanwezig zijn. Met onze nieuwste apparatuur brengen wij het koudemiddel op pijl en vervangen wij het interieur filter. Dit filter garandeert schone en zuivere lucht in jouw auto.

Voordelen van airco service bij Hoetink Automotive

Airco bijvullen

Koelt je airco niet meer zo goed als voorheen? In de meeste gevallen is de airco bijvullen voldoende om weer koeltjes de weg op te kunnen. Het bijvullen van de airco gebeurt snel middels onze specialistische apparatuur.

Airco repareren

Is er onverhoopt uit de airco check naar voren gekomen dat er een onderdeel kapot is? Dan zullen onze ervaren monteurs dit voor u repareren. Als je uit Zutphen of een van de omliggende steden Warnsveld, Eefde, Apeldoorn, Vorden, Dieren, Arnhem, Hengelo, Lochem, Deventer, Doetinchem, Ruurlo, Borculo, Brummen, Laren of Amersfoort komt, dan is het de moeite waard om naar onze werkplaats te komen.

Plan direct een werkplaats afspraak in