APK keuring bij Hoetink Automotive

Bij Hoetink Automotive begrijpen we dat veiligheid en betrouwbaarheid voorop staan als het gaat om jouw voertuig. Daarom bieden we een professionele en betrouwbare APK-keuringsservice aan, zodat je met een gerust hart de weg op kunt. Onze gecertificeerde monteurs beschikken over uitgebreide kennis en ervaring om jouw voertuig grondig te inspecteren volgens de wettelijke APK-eisen.

Laat je APK niet verlopen: voorkom een boete

Het is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat je voertuig tijdig wordt gekeurd om boetes te voorkomen. Rijden zonder geldige APK-keuring kan resulteren in aanzienlijke boetes en kan tevens gevolgen hebben voor de verzekering en de veiligheid van jou en andere weggebruikers. Zorg ervoor dat je voertuig voldoet aan de wettelijke veiligheids- en milieueisen door tijdig een APK-keuring te laten uitvoeren bij Hoetink Automotive. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of gebruik onze online afspraken planner.

Voordelen van een APK bij Hoetink Automotive
APK check door gekwalificeerde en ervaren monteurs

Onze monteurs zijn volledig gekwalificeerd en beschikken over de nodige ervaring tevens beschikken wij over de nieuwste apparatuur en kunnen wij overweg met alle Merken.al onze werkzaamheden voeren wij uit volgens de hoogste normen en tegen een zeer concurrerende prijs. Onze monteurs staan klaar om een gratis en waardevol advies te geven over auto-onderhoud, autoreparaties en airconditioning, service beurten en beantwoorden graag alle vragen over je auto.

Bij werkzaamheden aan je auto leggen wij je alle mogelijkheden duidelijk uit en geven wij je persoonlijk advies.

Hoe vaak moet je je auto APK laten keuren? 

Volgens de Nederlandse wetgeving moet een personenauto of lichte bedrijfsauto die op benzine rijdt, na vier jaar voor het eerst worden gekeurd. Na deze eerste keuring moet dit vervolgens om de twee jaar plaatsvinden. Voor dieselauto’s en auto’s op LPG geldt een jaarlijkse keuringsplicht vanaf het derde jaar na de datum van eerste toelating.

Wat is de vervaldatum van je APK? 

Je kunt de vervaldatum van je APK vinden op het keuringsrapport dat je ontvangt na een succesvolle keuring. Daarnaast kun je de vervaldatum ook opvragen bij de RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer) via hun website of bij je autodealer.

Wat kost een APK bij Hoetink Automotive? 

APK €29,95,-  /  APK bij een kleine beurt: €29,95,-  /  APK bij een grote beurt: gratis

Hoelang duurt een APK?

De APK-keuring neemt doorgaans een half uur tot een uur in beslag. Je kunt in de wachtruimte plaatsnemen en wat drinken, werken of iets lezen. Klaar terwijl je wacht!

Plan direct een werkplaats afspraak in