APK Keuring

De keurmeester van Hoetink Automotive voert een uitgebreide APK keuring uit, volgens de keuringseisen van de RDW. De auto moet voldoen aan de veiligheidseisen en milieueisen zoals de RDW die bepaald heeft. Hierbij wordt de hele auto aan een nauwgezette inspectie onderworpen, waaronder: de carrosserie, verlichting, banden en ophanging, motor en aandrijfsysteem, stuurinrichting, het remsysteem en het interieur.

Moet jouw auto gekeurd worden en wil je een nieuwe APK, tegen duidelijke voorwaarden en met de zekerheid van een perfect uitgevoerde autokeuring? Maak dan een afspraak bij Hoetink Automotive.

  • Snel weer op weg service – We begrijpen de frustratie die wordt veroorzaakt door het niet hebben van je auto, daarom werken onze monteurs efficiënt om je auto in een mum van tijd weer op de weg te krijgen.
  • Onderhoud op maat – Elke auto heeft op een ander moment weer ander onderhoud nodig. Wij weten precies wanneer je auto welk onderhoud nodig heeft. Zo blijf je probleemloos rijden en ontstaat er geen onnodige slijtage aan je auto.

APK check door gekwalificeerde en ervaren automonteurs

Onze monteurs zijn volledig gekwalificeerd en beschikken over de nodige ervaring tevens beschikken wij over de nieuwste apparatuur en kunnen wij overweg met alle Merken.al onze werkzaamheden voeren wij uit volgens de hoogste normen en tegen een zeer concurrerende prijs. Onze monteurs staan klaar om een gratis en waardevol advies te geven over auto-onderhoud, autoreparaties en airconditioning, service beurten en beantwoorden graag alle vragen over je auto.

Bij werkzaamheden aan je auto leggen wij je alle mogelijkheden duidelijk uit en geven wij je persoonlijk advies.

 

APK Keuring kosten

Bij Hoetink Automotive bieden we altijd een duidelijke prijs aan en zorgen we er altijd voor dat we je goedkeuring krijgen voordat er werkzaamheden worden uitgevoerd.

Kom je nu uit Zutphen zelf of uit een van de omliggende steden Warnsveld, Eefde, Apeldoorn, Vorden, Dieren, Arnhem, Hengelo, Lochem, Deventer, Doetinchem, Ruurlo, Borculo, Brummen, Laren of Amersfoort. Het zal het waard zijn om een stukje verder te rijden. Kom naar onze werkplaats  Wij hebben altijd een gratis leenauto of een leenfiets ter beschikking en bieden uitstekende service!

Welkom bij Hoetink Automotive.

In veel gevallen kun je tijdens de reparatie van je auto gebruikmaken van gratis vervangend vervoer. Dat geldt vanaf het moment waarop je de auto ter reparatie aanbiedt, tot het moment waarop deze hersteld aan je kan worden afgeleverd. Vraag naar de mogelijkheden op locatie of via de website.

Plan direct een werkplaats afspraak in

×