fbpx

Bandenopslag hotel van Hoetink Automotive

Bij Hoetink Automotive begrijpen we dat banden meer zijn dan alleen rubberen ringen rondom jouw wielen. Ze zijn een essentieel onderdeel van jouw veiligheid, prestaties en rijcomfort. Daarom bieden we een professionele bandenhotel service aan, zodat je banden optimaal worden beschermd tijdens de seizoenen waarin ze niet worden gebruikt. Maar ook om thuis de essentiele ruimte te besparen.

4 banden + velgen
€100,- per jaar

Bandenwissel prijs in overleg

Maximale bescherming voor jouw banden

Bij Hoetink Automotive bieden we een veilige, schone en goed geventileerde opslagruimte voor jouw banden. Ons bandenhotel is uitgerust met de nieuwste apparatuur en technologieën om ervoor te zorgen dat jouw banden worden bewaard onder optimale omstandigheden.

Voordelen banden opslag bij Hoetink Automotive

Het bandenopslag hotel van Overijssel en Gelderland

Of u nu in Zutphen zelf woont of in een van de omliggende steden als Warnsveld, Eefde, Apeldoorn, Vorden, Dieren, Arnhem, Hengelo, Lochem, Deventer, Doetinchem, Ruurlo, Borculo, Brummen, Laren of Amersfoort, het is de moeite waard om naar onze werkplaats te komen voor uw bandenopslag behoeften.

Waarom is bandenopslag belangrijk?

Bij Hoetink Automotive bieden we een veilige en goed geventileerde opslaglocatie voor jouw banden. Onze moderne faciliteiten zorgen voor optimale omstandigheden, waardoor de levensduur van jouw banden wordt verlengd en de prestaties worden geoptimaliseerd.

Waar laten we de banden?

Als jouw banden bij ons zijn opgeslagen en het is tijd voor een wissel, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze professionele werkplaats en ervaren monteurs zorgen voor een snelle en efficiënte bandenwissel, zodat je snel weer veilig de weg op kunt. Neem contact met ons op voor een afspraak en geniet snel weer van comfortabel rijden.

Banden opgeslagen bij Hoetink Automotive en tijd voor een wissel?

Als jouw banden bij ons zijn opgeslagen en het is tijd voor een wissel, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze professionele werkplaats en ervaren monteurs zorgen voor een snelle en efficiënte bandenwissel, zodat je snel weer veilig de weg op kunt. Neem contact met ons op voor een afspraak en geniet snel weer van comfortabel rijden. Je kunt meestal direct terecht voor een banden wissel.

Plan direct een werkplaats afspraak in