Distributieriem vervangen

Wanneer de distributieriem van je auto niet tijdig vervangen wordt, kan deze knappen, waardoor er een behoorlijke schade aan de motor wordt aangebracht en deze in het ergste geval geheel vervangen moet worden. Dit loopt meestal erg in de papieren en daarom willen wij voorkomen dat dit gebeurd door de distributieriem tijdig te vervangen.

 

Wanneer je distributieriem vervangen?

Wees er op tijd bij en laat de distributieriem/aandrijfriem op tijd vervangen. Het verschilt per automerk en model om de hoeveel km een distributieriem wordt vervangen. Meestal is dit ongeveer tussen de 60.000 tot 120.000 gereden kilometers. Als je auto geen distributieriem heeft dan gaat het om een distributieketting. De distributieketting heeft dezelfde werking als de distributieriem. Maar is in principe onderhoudsvrij.

Bezoek onze werkplaats in Zutphen of maak via de telefoon of het contactformulier een afspraak in om je distributieriem te laten vervangen.

  • Snel weer op weg service – We begrijpen de frustratie die wordt veroorzaakt door het niet hebben van je auto, daarom werken onze monteurs efficiënt om je auto in een mum van tijd weer op de weg te krijgen.
  • Onderhoud op maat – Elke auto heeft op een ander moment weer ander onderhoud nodig. Wij weten precies wanneer je auto welk onderhoud nodig heeft. Zo blijf je probleemloos rijden en ontstaat er geen onnodige slijtage aan je auto.

Welkom bij Hoetink Automotive.

Gekwalificeerde en ervaren automonteurs

Onze monteurs zijn volledig gekwalificeerd en beschikken over de nodige ervaring tevens beschikken wij over de nieuwste apparatuur en kunnen wij overweg met alle Merken.al onze werkzaamheden voeren wij uit volgens de hoogste normen en tegen een zeer concurrerende prijs. Onze monteurs staan klaar om een gratis en waardevol advies te geven over auto-onderhoud, autoreparaties en airconditioning, service beurten en beantwoorden graag alle vragen over je auto.

Bij werkzaamheden aan je auto leggen wij je alle mogelijkheden duidelijk uit en geven wij je persoonlijk advies. Bij Hoetink Automotive bieden we altijd een duidelijke prijs aan en zorgen we er altijd voor dat we je goedkeuring krijgen voordat er werkzaamheden worden uitgevoerd.

Kom je nu uit Zutphen zelf of uit een van de omliggende steden Warnsveld, Eefde, Apeldoorn, Vorden, Dieren, Arnhem, Hengelo, Lochem, Deventer, Doetinchem, Ruurlo, Borculo, Brummen, Laren of Amersfoort. Het zal het waard zijn om een stukje verder te rijden. Kom naar onze werkplaats  Wij hebben altijd een gratis leenauto of een leenfiets ter beschikking en bieden uitstekende service! 

Plan direct een werkplaats afspraak in
×