Tijdens APK altijd een leenauto, gratis leenfiets of -brommer beschikbaar

Tijdens een APK keuring bij Hoetink Automotive kun je kiezen om te wachten in onze moderne wachtruimte terwijl je onder het genot van een kopje koffie je auto gekeurd wordt. Meestal kun je snel weer wegrijden met een nieuwe APK, afhankelijk van eventuele reparatiepunten. Mocht het toch langer duren, bijvoorbeeld omdat een onderdeel moet worden besteld, dan is dat geen enkel probleem!

We hebben altijd vervangend vervoer beschikbaar en bieden leenauto’s, leenfietsen en een gratis haal- en brengservice in de omgeving van Zutphen aan.

De keurmeester van Hoetink Automotive voert een uitgebreide APK-inspectie uit volgens de eisen van de RDW. De auto moet aan de veiligheid- en milieueisen voldoen die de RDW heeft bepaald. Tijdens de inspectie wordt de hele auto nauwgezet gecontroleerd, waaronder: carrosserie, verlichting, banden en ophanging, motor en aandrijfsysteem, stuurinrichting, remsysteem en interieur.

  • Snel weer op weg service – We begrijpen de frustratie die wordt veroorzaakt door het niet hebben van je auto, daarom werken onze monteurs efficiënt om je auto in een mum van tijd weer op de weg te krijgen.
  • Onderhoud op maat – Elke auto heeft op een ander moment weer ander onderhoud nodig. Wij weten precies wanneer je auto welk onderhoud nodig heeft. Zo blijf je probleemloos rijden en ontstaat er geen onnodige slijtage aan je auto.

Moet jouw auto gekeurd worden en wil je een nieuwe APK, tegen duidelijke voorwaarden en met de zekerheid van een perfect uitgevoerde autokeuring? Maak dan een afspraak bij Hoetink Automotive.

Welkom bij Hoetink Automotive.

Gekwalificeerde en ervaren

Bij Hoetink Automotive staan onze gekwalificeerde en ervaren monteurs altijd klaar om je auto te repareren. Wij beschikken over de nieuwste apparatuur en kunnen overweg met alle merken, en voeren al onze werkzaamheden uit volgens de hoogste normen tegen een zeer concurrerende prijs. Onze monteurs geven graag een gratis en waardevol advies over auto-onderhoud, reparaties, airconditioning, en servicebeurten.

Bij reparaties aan je auto leggen wij duidelijk alle mogelijkheden uit en geven wij persoonlijk advies. Wij bieden altijd een duidelijke prijs aan en zorgen voor goedkeuring voordat we met de werkzaamheden beginnen.

Als je uit Zutphen of een van de omliggende steden Warnsveld, Eefde, Apeldoorn, Vorden, Dieren, Arnhem, Hengelo, Lochem, Deventer, Doetinchem, Ruurlo, Borculo, Brummen, Laren of Amersfoort komt, dan is het de moeite waard om naar onze werkplaats te komen. Wij bieden een leenauto aan voor €15 per dag, een gratis leenfiets en een gratis brommer en uitstekende service!

Plan direct een
werkplaats afspraak in

×