Grote beurt auto

We houden onze klanten graag mobiel daarom is een grote onderhoudsbeurt eens in de zoveel tijd aan de orde. Bij een grote beurt word de auto op een aantal punten meer nagekeken dan bij regulier onderhoud zo moet bijv. de remvloeistof vervangen worden en wordt beoordeeld of de bougies vervangen moeten worden. We bieden een breed pakket aan garage diensten aan, waaronder autoservice, autoreparaties, airconditioning, vervanging van koppelingen en accu’s en ga zo maar door allemaal vanuit onze werkplaats in Zutphen.

 

Kosten grote beurt

De Hoetink Automotive technici zijn uitstekend opgeleid en daarom sneller en beter dan wie ook in staat om de juiste diagnose te stellen. Om dit te bereiken gebruiken we de beste werkplaatsapparatuur. Hierdoor weet u zeer nauwkeurig en zonder verassingen de kosten van de grote beurt.

  • Snel weer op weg service – We begrijpen de frustratie die wordt veroorzaakt door het niet hebben van je auto, daarom werken onze Zutphense automonteurs efficiënt om je auto in een mum van tijd weer op de weg te krijgen.
  • Onderhoud op maat – Elke auto heeft op een ander moment weer ander onderhoud nodig. Wij weten precies wanneer je auto welk onderhoud nodig heeft. Zo blijf je probleemloos rijden en ontstaat er geen onnodige slijtage aan je auto.

Een team dat vanuit verschillende bedrijven zijn krachten heeft gebundeld om met Hoetink Automotive op een geheel eigenwijze auto’s te verkopen en te onderhouden.

Onze monteurs zijn volledig gekwalificeerd en beschikken over de nodige ervaring tevens beschikken wij over de nieuwste apparatuur en kunnen wij overweg met alle merken. Al onze werkzaamheden voeren wij uit volgens de hoogste normen en tegen een zeer concurrerende prijs. Onze monteurs staan klaar om een gratis en waardevol advies te geven over auto-onderhoud, autoreparaties en airconditioning, service beurten en beantwoorden graag alle vragen over je auto.

Bij werkzaamheden aan je auto leggen wij je alle mogelijkheden duidelijk uit en geven wij je persoonlijk advies. Bij Hoetink Automotive bieden we altijd een duidelijke prijs aan en zorgen we er altijd voor dat we je goedkeuring krijgen voordat er werkzaamheden worden uitgevoerd.

 

Gekwalificeerde en ervaren

Kom je nu uit Zutphen zelf of uit een van de omliggende steden Warnsveld, Eefde, Apeldoorn, Vorden, Dieren, Arnhem, Hengelo, Lochem, Deventer, Doetinchem, Ruurlo, Borculo, Brummen, Laren of Amersfoort. Het zal het waard zijn om een stukje verder te rijden. Kom naar onze werkplaats  Wij hebben altijd een leenauto of een leenfiets ter beschikking en bieden uitstekende service! 

Welkom bij Hoetink Automotive.

We werken er hard aan om onze reputatie verder uit te bereiden voor het aanbieden van een betrouwbare en “waar voor je geld”-service voor iedereen. We begrijpen het belang van een goede klantenservice, waarbij nu al het grootste deel van ons werk is verkregen door positieve mond-tot-mondreclame en herhaalde gewoontes.

 

Plan direct een werkplaats afspraak in
×