Grote beurt bij Hoetink Automotive

Bij Hoetink Automotive begrijpen we dat jouw auto meer is dan alleen een voertuig; het is jouw sleutel tot vrijheid en mobiliteit. Daarom bieden we een uitgebreide service voor grote beurten aan, waarbij we de zorg voor jouw auto uit handen nemen, zodat jij zorgeloos kunt blijven rijden in en rondom Zutphen. Bij een grote beurt word de auto op een aantal punten meer nagekeken dan bij regulier onderhoud zo moet bijv. de remvloeistof vervangen worden en wordt beoordeeld of de bougies vervangen moeten worden.

Voordelen van een grote beurt bij Hoetink Automotive

Maatwerk grote beurt service

Bij Hoetink Automotive geloven we in maatwerk service die aansluit bij jouw specifieke behoeften en rijgedrag. Of je nu veel kilometers maakt op de snelweg of voornamelijk in de stad rijdt, we passen onze grote beurt aan op basis van jouw rijgewoonten en het gebruik van je auto, zodat je optimaal kunt blijven genieten van jouw voertuig.

Gekwalificeerde en ervaren grote beurt service

Kom je nu uit Zutphen zelf of uit een van de omliggende steden Warnsveld, Eefde, Apeldoorn, Vorden, Dieren, Arnhem, Hengelo, Lochem, Deventer, Doetinchem, Ruurlo, Borculo, Brummen, Laren of Amersfoort. Het zal het waard zijn om een stukje verder te rijden. Kom naar onze werkplaats  Wij hebben altijd een leenauto of een leenfiets ter beschikking en bieden uitstekende service! 

  • Snel weer op weg service – We begrijpen de frustratie die wordt veroorzaakt door het niet hebben van je auto, daarom werken onze Zutphense automonteurs efficiënt om je auto in een mum van tijd weer op de weg te krijgen.
Hoe vaak moet je auto voor een grote beurt naar de garage? 

De frequentie van een grote beurt kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type auto, de leeftijd van de auto, de kilometerstand en de rijomstandigheden. Over het algemeen wordt geadviseerd om een grote beurt eens per jaar of om de 20.000 tot 30.000 kilometer uit te laten voeren. 

Echter, sommige fabrikanten hanteren specifieke onderhoudsintervallen en het is raadzaam om de onderhoudsvoorschriften van de fabrikant van jouw auto te raadplegen. Als je twijfelt over wanneer je een grote beurt moet laten uitvoeren, neem dan gerust contact met ons op voor advies op maat. Onze ervaren monteurs staan klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat jouw auto in optimale conditie blijft.

Plan direct een werkplaats afspraak in