Interieurfilter vervangen

Een interieurfilter staat ook bekend onder de naam pollenfilter. De lucht die door de ventilatieopeningen onder de vooruit bij het schutbord van de auto naar binnen stroomt, wordt door dit filter gefilterd. Het regel matig verversen van dit filter zorgt voor schone frisse lucht in de auto wat als prettig word er varen maar ook zeker belangrijk is voor je gezondheid.


Enig idee hoeveel stofdeeltjes en pollen boven het asfalt zweven? Dan zou je eens een interieurfilter moeten bekijken dat aan vervanging toe is. Bij het zien van zo’n groezelig zwart filter wordt direct duidelijk waarom een goed werkend interieurfilter zo belangrijk is. Voor een heerlijk fris interieur, terwijl (fijn)stof en pollen worden afgevangen.

  • Snel weer op weg service – We begrijpen de frustratie die wordt veroorzaakt door het niet hebben van je auto, daarom werken onze monteurs efficiënt om je auto in een mum van tijd weer op de weg te krijgen.
  • Onderhoud op maat – Elke auto heeft op een ander moment weer ander onderhoud nodig. Wij weten precies wanneer je auto welk onderhoud nodig heeft. Zo blijf je probleemloos rijden en ontstaat er geen onnodige slijtage aan je auto.

Bezoek onze werkplaats in Zutphen of maak via de telefoon of het contactformulier een afspraak om je interieur filter te vervangen en de gezonde lucht in je auto te waarborgen.

Welkom bij Hoetink Automotive.

Gekwalificeerde en ervaren automonteurs

Onze monteurs zijn volledig gekwalificeerd en beschikken over de nodige ervaring tevens beschikken wij over de nieuwste apparatuur en kunnen wij overweg met alle Merken.al onze werkzaamheden voeren wij uit volgens de hoogste normen en tegen een zeer concurrerende prijs. Onze monteurs staan klaar om een gratis en waardevol advies te geven over auto-onderhoud, autoreparaties en airconditioning, service beurten en beantwoorden graag alle vragen over je auto.
 
Bij werkzaamheden aan je auto leggen wij je alle mogelijkheden duidelijk uit en geven wij je persoonlijk advies. Bij Hoetink Automotive bieden we altijd een duidelijke prijs aan en zorgen we er altijd voor dat we je goedkeuring krijgen voordat er werkzaamheden worden uitgevoerd.
 
Kom je nu uit Zutphen zelf of uit een van de omliggende steden Warnsveld, Eefde, Apeldoorn, Vorden, Dieren, Arnhem, Hengelo, Lochem, Deventer, Doetinchem, Ruurlo, Borculo, Brummen, Laren of Amersfoort. Het zal het waard zijn om een stukje verder te rijden. Kom naar onze werkplaats Wij hebben altijd een leenauto of een leenfiets ter beschikking en bieden uitstekende service!

Plan direct een werkplaats afspraak in

×