Leenauto of fiets bij Hoetink Automotive

Bij Hoetink Automotive kun je gebruikmaken van handige vervangende vervoersmogelijkheden tijdens de reparatie van je auto. Voor slechts €15 per dag kun je kiezen voor één van onze leenauto’s. Als je liever een fiets leent, dan bieden we die zonder extra kosten aan.

Als de reparatietijd beperkt is, kun je ontspannen in onze moderne wachtruimte en genieten van een gratis kopje koffie terwijl we je auto repareren.

Voordelen vervangend vervoer van Hoetink Automotive

Gekwalificeerde en ervaren

Bij Hoetink Automotive staan onze gekwalificeerde en ervaren monteurs altijd klaar om je auto te repareren. Wij beschikken over de nieuwste apparatuur en kunnen overweg met alle merken, en voeren al onze werkzaamheden uit volgens de hoogste normen tegen een zeer concurrerende prijs. Onze monteurs geven graag een gratis en waardevol advies over auto-onderhoud, reparaties, airconditioning, en servicebeurten.

Bij reparaties aan je auto leggen wij duidelijk alle mogelijkheden uit en geven wij persoonlijk advies. Wij bieden altijd een duidelijke prijs aan en zorgen voor goedkeuring voordat we met de werkzaamheden beginnen.

Als je uit Zutphen of een van de omliggende steden Warnsveld, Eefde, Apeldoorn, Vorden, Dieren, Arnhem, Hengelo, Lochem, Deventer, Doetinchem, Ruurlo, Borculo, Brummen, Laren of Amersfoort komt, dan is het de moeite waard om naar onze werkplaats te komen.

Plan direct een werkplaats afspraak in