Tijdens reparaties altijd een leenauto, gratis leenfiets of -brommer beschikbaar

Bij Hoetink Automotive kun je gebruikmaken van handige vervangende vervoersmogelijkheden tijdens de reparatie van je auto. Voor slechts €15 per dag kun je kiezen voor één van onze leenauto’s. Als je liever een fiets of scooter leent, dan bieden we dat zonder extra kosten aan.

Als de reparatietijd beperkt is, kun je ontspannen in onze moderne wachtruimte en genieten van een gratis kopje koffie terwijl we snel je auto repareren.

  • Snel weer op weg service – We begrijpen de frustratie die wordt veroorzaakt door het niet hebben van je auto, daarom werken onze monteurs efficiënt om je auto in een mum van tijd weer op de weg te krijgen.
  • Onderhoud op maat – Elke auto heeft op een ander moment weer ander onderhoud nodig. Wij weten precies wanneer je auto welk onderhoud nodig heeft. Zo blijf je probleemloos rijden en ontstaat er geen onnodige slijtage aan je auto.

Welkom bij Hoetink Automotive.

Gekwalificeerde en ervaren

Bij Hoetink Automotive staan onze gekwalificeerde en ervaren monteurs altijd klaar om je auto te repareren. Wij beschikken over de nieuwste apparatuur en kunnen overweg met alle merken, en voeren al onze werkzaamheden uit volgens de hoogste normen tegen een zeer concurrerende prijs. Onze monteurs geven graag een gratis en waardevol advies over auto-onderhoud, reparaties, airconditioning, en servicebeurten.

Bij reparaties aan je auto leggen wij duidelijk alle mogelijkheden uit en geven wij persoonlijk advies. Wij bieden altijd een duidelijke prijs aan en zorgen voor goedkeuring voordat we met de werkzaamheden beginnen.

Als je uit Zutphen of een van de omliggende steden Warnsveld, Eefde, Apeldoorn, Vorden, Dieren, Arnhem, Hengelo, Lochem, Deventer, Doetinchem, Ruurlo, Borculo, Brummen, Laren of Amersfoort komt, dan is het de moeite waard om naar onze werkplaats te komen. Wij bieden een leenauto aan voor €15 per dag, een gratis leenfiets en een gratis brommer en uitstekende service!

Plan direct een werkplaats afspraak in

×