Pechhulp bij Hoetink Automotive: Op weg met vertrouwen

Bij Hoetink Automotive begrijpen we dat pech onderweg een vervelende en stressvolle ervaring kan zijn. Daarom bieden we een uitgebreide pechhulpservice om ervoor te zorgen dat je snel weer veilig op weg bent, waar je ook bent en wat er ook gebeurt.

Kies voor gemoedsrust onderweg met de pechhulp service van Hoetink Automotive. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze pechhulpabonnementen en geniet van de zekerheid dat je altijd goed bent beschermd, waar je ook heen gaat.

Pechhulp bij Hoetink Automotive - Altijd op weg met vertrouwen
Voordelen van pechhulp bij Hoetink Automotive

Snelle respons in heel europa

Wanneer je ons nodig hebt, zorgen wij voor een snelle en efficiënte respons. Onze goed uitgeruste servicewagens en ervaren monteurs zullen snel ter plaatse zijn om je te helpen bij het oplossen van het probleem en weer op weg te komen.

Hoe werkt het pechhulp europa?

1 – Als je pech hebt, bel dan ons pechhulp nummer: +31 (0)88 112 1778 en geef je locatie door. Ons team of een van onze partner bedrijven zal zo snel mogelijk naar je toe komen.

2 – Onze ervaren monteurs zullen ter plaatse komen om het probleem te beoordelen en indien mogelijk ter plekke op te lossen.

2 – Als jouw voertuig niet ter plaatse kan worden gerepareerd, zorgen wij voor transport naar de dichtstbijzijnde garage voor verdere reparaties.

Geldt de pechhulp alleen in Nederland?

Onze pechhulp service geeft je dekking in heel europa.

Wat zijn de kosten van de pechhulp?

We bieden 1 pakket met 1 prijs van €65 per jaar voor dekking in europa, wel zo gemakkelijk. 

Wat is de looptijd van pechhulp europa?

1 jaar, je kunt zelf aangeven te willen verlengen.

Komt mijn auto in aanmerking voor pechhulp?

We helpen iedereen graag op weg. Alle autos komen in aanmerking voor onze pechhulp service.

Kan ik overstappen naar Hoetink Pechhulp als ik al elders verzekerd ben?

Ja, je kunt altijd overstappen naar Hoetink Automotive Pechhulp, zelfs als je momenteel elders verzekerd bent voor pechhulp. Neem gewoon contact met ons op en we helpen je graag bij het regelen van de overstap. We zorgen ervoor dat de overgang soepel verloopt en dat je snel kunt profiteren van onze uitgebreide pechhulp service.

Je droom auto hebben we zo gevonden!