Occasions met de zekerheid van BOVAG garantie in alle prijscategorieën.

Ook voor het verzekeren en het financieren van je nieuwe occasion ben je bij ons aan het juiste adres

Auto met BOVAG garantie kopen

Als je een tweedehands auto koopt bij Hoetink Automotive, ben je zeker van BOVAG garantie. Wij leveren al onze auto’s met BOVAG garantie.

Benieuwd? Bekijk ons gehele occasion aanbod!

 

BOVAG auto keuring

Alle auto’s worden voor verkoop onderworpen aan de BOVAG 40 punten check en mogen alleen de deur uit als ze in perfecte staat zijn. Mocht er zich onverhoopt toch een probleem voor doen in de garantie periode neem dan contact met ons op dan lossen we het op!

 

Wat zijn de voordelen van het kopen van een auto met BOVAG garantie?

BOVAG Garantie houdt in dat je occasion is ingedekt voor mankementen. Ondanks onze zorgvuldige inspectie en BOVAG 40 punten check blijft het een auto en een auto kan vandaag goed zijn en morgen niet meer starten. De garantie dekt zowel de kosten van de onderdelen als de man uren. Is er een probleem bel ons dan en we lossen het op!

  • Snel weer op weg service – We begrijpen de frustratie die wordt veroorzaakt door het niet hebben van je auto, daarom werken onze monteurs efficiënt om je auto in een mum van tijd weer op de weg te krijgen.
  • Onderhoud op maat – Elke auto heeft op een ander moment weer ander onderhoud nodig. Wij weten precies wanneer je auto welk onderhoud nodig heeft. Zo blijf je probleemloos rijden en ontstaat er geen onnodige slijtage aan je auto.

Gekwalificeerde en ervaren automonteurs

Onze monteurs zijn volledig gekwalificeerd en beschikken over de nodige ervaring tevens beschikken wij over de nieuwste apparatuur en kunnen wij overweg met alle Merken.al onze werkzaamheden voeren wij uit volgens de hoogste normen en tegen een zeer concurrerende prijs. Onze monteurs staan klaar om een gratis en waardevol advies te geven over auto-onderhoud, autoreparaties en airconditioning, service beurten en beantwoorden graag alle vragen over je auto.

Bij werkzaamheden aan je auto leggen wij je alle mogelijkheden duidelijk uit en geven wij je persoonlijk advies. Bij Hoetink Automotive bieden we altijd een duidelijke prijs aan en zorgen we er altijd voor dat we je goedkeuring krijgen voordat er werkzaamheden worden uitgevoerd.

Welkom bij Hoetink Automotive.

Kom je nu uit Zutphen zelf of uit een van de omliggende steden Warnsveld, Eefde, Apeldoorn, Vorden, Dieren, Arnhem, Hengelo, Lochem, Deventer, Doetinchem, Ruurlo, Borculo, Brummen, Laren of Amersfoort. Het zal het waard zijn om een stukje verder te rijden voor de uitstekende service van Hoetink Automotive. 

Je droom auto hebben we zo gevonden!

×