fbpx

Autos met BOVAG garantie kopen

Bij Hoetink Automotive streven we naar de hoogste standaarden als het gaat om kwaliteit en betrouwbaarheid van onze voertuigen. Daarom bieden we BOVAG Garantie op al onze auto’s, zodat je met vertrouwen de weg op kunt gaan, wetende dat je goed beschermd bent.

Als je een tweedehands auto koopt bij Hoetink Automotive, ben je zeker van BOVAG garantie. Wij leveren al onze auto’s met BOVAG garantie. 

BOVAG garantie bij Hoetink Automotive

Extra zekerheid met uitgebreide dekking

Met BOVAG Garantie ben je verzekerd van uitgebreide dekking tegen onverwachte reparatiekosten gedurende een periode van zes maanden tot zes jaar, afhankelijk van het type voertuig en de leeftijd. Als erkend BOVAG-lid voldoen al onze voertuigen aan de strenge kwaliteitsnormen van BOVAG. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van jouw aankoop. Deskundige ondersteuning: Ons ervaren team staat klaar om je te helpen bij eventuele problemen of vragen met betrekking tot jouw voertuig. We streven ernaar om eventuele reparaties snel en efficiënt af te handelen, zodat je snel weer veilig de weg op kunt.

Wat zijn de voordelen van het kopen van een auto met BOVAG garantie?

BOVAG Garantie houdt in dat je occasion is ingedekt voor mankementen. Ondanks onze zorgvuldige inspectie en BOVAG 40 punten check blijft het een auto en een auto kan vandaag goed zijn en morgen niet meer starten. De garantie dekt zowel de kosten van de onderdelen als de man uren. Is er een probleem bel ons dan en we lossen het op!

Hoe werkt de BOVAG autokeuring?

Alle auto’s worden voor verkoop onderworpen aan de BOVAG 40 punten check en mogen alleen de deur uit als ze in perfecte staat zijn. Mocht er zich onverhoopt toch een probleem voor doen in de garantie periode neem dan contact met ons op dan lossen we het op!

Kom je nu uit Zutphen zelf of uit een van de omliggende steden Warnsveld, Eefde, Apeldoorn, Vorden, Dieren, Arnhem, Hengelo, Lochem, Deventer, Doetinchem, Ruurlo, Borculo, Brummen, Laren of Amersfoort. Het zal het waard zijn om een stukje verder te rijden voor de uitstekende service met BOVAG garantie van Hoetink Automotive. 

Je droom auto hebben we zo gevonden!