Kies voor voordelen met een Hoetink autoverzekering

Bij Hoetink Automotive bieden we een compleet auto-pakket aan. Naast onze uitgebreide auto-services, kun je bij ons ook terecht voor het verzekeren van je auto. We werken samen met een vooraanstaande verzekeringsmaatschappij en stellen graag een vrijblijvend verzekeringsvoorstel op voor je nieuwe auto.

Heb je auto- of ruitschade? Dan staan wij voor je klaar. Je kunt bij ons terecht. Hoeft niets voor te schieten en er is geen eigen risico!

Met een autoverzekering van Hoetink kun je met vertrouwen de weg op, wetende dat we jouw financiële belangen beschermen en je investering veiligstellen.

100% vergoeding van nieuw- en aanschafwaarde bij financial lease

Bij financial lease ben je verplicht om zelf een autoverzekering te regelen. Anders dan bij andere vormen van leasing, waar de verzekering vaak door de leasemaatschappij wordt geregeld, ligt de verantwoordelijkheid voor de autoverzekering bij jou als financiële leasenemer. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je de juiste dekking hebt om zowel jezelf als je investering te beschermen gedurende de looptijd van het leasecontract.

Bij zowel financial als operational lease vergoed onze verzekering de volledige nieuw- of aanschafwaarde van je auto. Ben je in het bezit van een geleasede auto en wil je zekerheid dat je niet met een restschuld achterblijft? Het verschil met andere verzekeraars is dat zij bij een total loss maximaal de boekwaarde uitkeren, direct voor het incident. Dit bedrag betreft de aanschafwaarde verminderd met de afschrijving gedurende de leaseperiode. Bij Hoetink Automotive wordt dus WEL de nieuw- of aanschafwaarde vergoed. Hierdoor loop je geen risico op een restschuld bij de leasemaatschappij of bank.

Bij Hoetink Automotive geniet je van talrijke voordelen met onze autoverzekering. We bieden de juiste verzekering tegen de juiste prijs, met maximale dekking en zekerheid. 

Wat onderscheid ons?

Je droom auto hebben we zo gevonden!

×