Bij Hoetink Automotive bieden wij je graag het totaal pakket aan betreft je auto. Zo kan je bij ons ook terecht voor het verzekeren van je nieuwe occasion. Wij werken samen met een toonaangevende verzekeringsmaatschappij en maken graag een vrijblijvend verzekering voorstel voor je nieuwe bolide.

Dit voorstel kan je vergelijken met het voorstel van je eigen maatschappij zo weet je zeker dat je goed bent ingedekt en niet te veel betaald. Vraag onze verkoper naar een gratis offerte.

  • De dealer voor occasions in Zutphen en omstreken – Bekijk direct ons aanbod op de aanbod pagina en wacht niet langer met het aanschaffen van je droom auto.
  • In ruil service – Wil je huidige auto of een ander voertuig inruilen wanneer je een nieuwe aanschaft ? Alle inruil is mogelijk stuur ons foto’s via whatsapp / email of kom naar onze showroom wij bereken direct je inruilprijs.
  • Snel weer op weg service – We begrijpen de frustratie die wordt veroorzaakt door het niet hebben van je auto, daarom werken onze monteurs efficiënt om je auto in een mum van tijd weer op de weg te krijgen.
  • Onderhoud op maat – Elke auto heeft op een ander moment weer ander onderhoud nodig. Wij weten precies wanneer je auto welk onderhoud nodig heeft. Zo blijf je probleemloos rijden en ontstaat er geen onnodige slijtage aan je auto.
Welkom bij Hoetink Automotive, De showroom voor iedereen.

Welkom bij Hoetink Automotive.

Teamwork

Een team dat vanuit verschillende bedrijven zijn krachten heeft gebundeld om met Hoetink Automotive op een geheel eigenwijze auto’s te verkopen en te onderhouden.


Gekwalificeerde en ervaren automonteurs
Onze Zutphense automonteurs zijn volledig gekwalificeerd en ervaren in het werken met alle soorten voertuigen en voeren al het werk volgens de hoogste normen uit tegen een zeer concurrerende prijs. Onze monteurs staan klaar om gratis en waardevol advies te geven over auto-onderhoud, autoreparaties en airconditioning, service beurten en beantwoorden graag al je vragen over je auto.

Bij werkzaamheden aan je auto leggen wij je alle mogelijkheden duidelijk uit en geven wij je persoonlijk advies. Bij Hoetink Automotive bieden we altijd een duidelijke prijs aan en zorgen we er altijd voor dat we je goedkeuring krijgen voordat er werkzaamheden worden uitgevoerd.

Kom je nu uit Zutphen zelf of uit een van de omliggende steden Warnsveld, Eefde, Apeldoorn, Vorden, Dieren, Arnhem, Hengelo, Lochem, Deventer, Doetinchem, Ruurlo, Borculo, Brummen, Laren of Amersfoort. Het zal het waard zijn om een stukje verder te rijden voor de uitstekende service van Hoetink Automotive.

Je droom auto hebben we zo gevonden!

×