Olie verversen auto

Hoe vaak je de olie moet verversen, hangt af van het type auto en de hoeveelheid kilometers die je rijdt. Gemiddeld zou het verstandig zijn om eens per jaar of elke 15000 KM de olie te verversen. De juiste motorolie en de juiste hoeveelheid zijn vereist voor een goede smering van de motor en het voorkomen van slijtage. Vervuilde olie kan voor schade zorgen aan je motor en moet daarom regelmatig worden ververst.

  • Snel weer op weg service – We begrijpen de frustratie die wordt veroorzaakt door het niet hebben van je auto, daarom werken onze monteurs efficiënt om je auto in een mum van tijd weer op de weg te krijgen.
  • Onderhoud op maat – Elke auto heeft op een ander moment weer ander onderhoud nodig. Wij weten precies wanneer je auto welk onderhoud nodig heeft. Zo blijf je probleemloos rijden en ontstaat er geen onnodige slijtage aan je auto.

Bezoek onze werkplaats in Zutphen of maak via de telefoon of het contactformulier een afspraak in om je motorolie te laten verversen en de goede prestaties van je motor te behouden.

Welkom bij Hoetink Automotive.

Gekwalificeerde en ervaren automonteurs

Onze monteurs zijn volledig gekwalificeerd en beschikken over de nodige ervaring tevens beschikken wij over de nieuwste apparatuur en kunnen wij overweg met alle Merken.al onze werkzaamheden voeren wij uit volgens de hoogste normen en tegen een zeer concurrerende prijs. Onze monteurs staan klaar om een gratis en waardevol advies te geven over auto-onderhoud, autoreparaties en airconditioning, service beurten en beantwoorden graag alle vragen over je auto.
 
Bij werkzaamheden aan je auto leggen wij je alle mogelijkheden duidelijk uit en geven wij je persoonlijk advies. Bij Hoetink Automotive bieden we altijd een duidelijke prijs aan en zorgen we er altijd voor dat we je goedkeuring krijgen voordat er werkzaamheden worden uitgevoerd.
 
Kom je nu uit Zutphen zelf of uit een van de omliggende steden Warnsveld, Eefde, Apeldoorn, Vorden, Dieren, Arnhem, Hengelo, Lochem, Deventer, Doetinchem, Ruurlo, Borculo, Brummen, Laren of Amersfoort. Het zal het waard zijn om een stukje verder te rijden. Kom naar onze werkplaats Wij hebben altijd een leenauto of een leenfiets ter beschikking en bieden uitstekende service!

Eurol, specialist in smeermiddelen.

Plan direct een werkplaats afspraak in
×