Goed nieuws! De showroom van Hoetink Automotive is open en die kan geheel zonder afspraak altijd bezocht worden. Hier zijn we erg blij mee en nodigen je graag uit om de showroom te bezoeken en wellicht direct je droom auto mee te nemen.

Met passie voor mobiliteit gaan we voor elke klant opzoek naar hun droomauto. Vanaf onze prachtige auto showroom aan de Verlengde Ooyerhoekseweg in Zutphen helpen we klanten met een breed aanbod aan autos en een geheel uitgeruste werkplaats

De showroom van Hoetink Automotive is eindelijk open en we kunnen niet blijer zijn! Na veel hard werk is onze prachtige showroom op 1 juli 2021 opengegaan en we nodigden al veel klanten bij ons uit.

Bij binnenkomst zul je meteen onder de indruk zijn van de moderne en strakke inrichting. Onze showroom biedt plaats aan een uitgebreide collectie jong gebruikte auto’s, van sportieve hatchbacks tot familie vriendelijke stations. Al onze auto’s zijn zorgvuldig geselecteerd en staan er uitstekend bij.

Naast het bekijken van onze auto’s, kun je bij ons ook terecht voor het verzekeren en financieren van je nieuwe occasion. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de auto die perfect bij je past.

Wacht niet langer en kom langs in onze showroom! Onze vriendelijke en ervaren medewerkers staan klaar om je te verwelkomen en je te laten zien wat wij te bieden hebben. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

We konden niet wachten om open te gaan op 1 Juli en onze klanten welkom te heten in de showroom. Het word echt een plek voor auto liefhebbers geheel met ingerichte showroom, werkplaats en kantoor.

– Daan Hoetink

Lees meer

Ontdek Hoetink Automotive